Diensten

Tag manager

Hulp nodig bij het instellen van Google Tag Manager? (GTM) Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Google Tag Manager is een gratis tool van Google die je kan helpen om marketing- en analytics-tags op je website te beheren. Deze tags zijn kleine stukjes code die je op je website kunt plaatsen om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. Met Google Tag Manager kunt u deze tags eenvoudig toevoegen, beheren en verwijderen zonder dat u daarvoor de websitecode hoeft aan te passen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld bepaalde marketing- of analytics-tags wilt testen of als je de tags op je website wilt bijwerken zonder de websitecode te hoeven aanpassen. Google Tag Manager is ook een goede manier om uw marketing- en analytics-tags te centraliseren, zodat je eenvoudiger inzicht krijgt in hoe bezoekers je website gebruiken.


Tags en triggers

In Google Tag Manager werken tags en triggers samen om specifieke acties op je website te volgen.

Tags zijn kleine stukjes code die je op je website kunt plaatsen om informatie te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld marketing-tags zijn die je advertentie-uitingen volgen, of analytics-tags die je informatie geven over hoe bezoekers je website gebruiken. Je kunt tags toevoegen, beheren en verwijderen met Google Tag Manager zonder dat je de websitecode hoeft aan te passen.

Triggers zijn de gebeurtenissen op je website waarbij een tag moet worden uitgevoerd. Dit kunnen bijvoorbeeld pagina-laadgebeurtenissen zijn, of het klikken op een bepaald element op de website. Je kunt triggers instellen om te bepalen wanneer een tag moet worden uitgevoerd, zodat je de tags kunt richten op specifieke acties op je website.


Uitbesteden

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van Google Tag Manager op je website, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het instellen van de tool, zodat je de juiste tags op je website kunt plaatsen en de informatie kunt verzamelen die je nodig hebt om uw marketing- en analytics-inspanningen te verfijnen en te optimaliseren.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.