Blog

Digital Monks behaalt plek in de befaamde Emerce100.

  • 3/05/2023

Online marketingbureau Digital Monks is dit jaar opgenomen in de Emerce100!

Digital Monks mag zich officieel één van de beste online marketingbureaus van Nederland noemen en is voor het eerst op deze lijst binnengekomen in een top 23 positie in de categorie 'digital marketingbureaus klein'. De Emerce100 is een jaarlijks terugkerend imago-onderzoek dat wordt uitgevoerd door Motivaction onder duizenden panelleden. Hierin lees je hoe beslissers uit de online marketingindustrie de prestaties beoordelen van dienstverleners, verdeeld over meerdere categorieën.

Het behalen van een plek in de Emerce100 is een belangrijke mijlpaal voor Digital Monks. Naast de reeds behaalde topposities in de méést competitieve online markten, de uitstekende klantbeoordelingen en hun aantoonbare cases, is Digital Monks heel blij met deze erkenning en ziet dit als een bevestiging van de kwaliteit van het harde werk en de groeiende reputatie in de branche. Het bedrijf geeft aan hierin te blijven innoveren.

De aanpak van het bedrijf is vooral data gedreven, maar ook gebaseerd op diepgaande kennis en ervaringen van zoekmachineoptimalisatie en een passie voor het leveren van goede resultaten. Digital Monks heeft het afgelopen jaar een steeds groter wordende klantenkring aangetrokken. Het bureau helpt klanten in diverse sectoren, maar richt zijn vooral op het positioneren van webshops in de méést competitieve online markten.Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.