BBQTime.nl x Digital Monks

BBQTime.nl.

BBQTime.nl is één van de meest gedreven online partijen als het gaat om barbecues en accessoires. Wij voeren voor hun nu ongeveer een jaar lang de SEO uit en de eerste serieuze resultaten mogen er zijn.

In deze beknopte case lees je wat we o.a. hebben bereikt voor dit mooie bedrijf.

Resultaten
Van 17,8% naar 47,7% visibility

Op alle relevante zoekwoorden had BBQTime.nl halverwege 2022 een zichtbaarheidsaandeel van 17,8binnen de organische zoekresultaten van Google. Dat betekent dat zij binnen het maximale potentiële bereik door ongeveer 82,2% nog niet werden gezien in de organische zoekresultaten van Google.nl. Wij behalen op dit moment voor BBQTime.nl een zichtbaarheidsaandeel van ruim 47,7%. Hiermee zijn zij online inmiddels één van de meest zichtbare Barbecue leveranciers van ons land geworden.

'Barbecue' in top 3

Op de meest competitieve zoekwoorden in deze branche stond BBQTime.nl nog niet op de eerste pagina van Google. Het aantal eerste pagina posities is tijdens onze samenwerking gestegen van 659 naar 1175 posities op de eerste pagina en dit aantal stijgt met de dag. Het zichtbaarheidsaandeel is ruimschoots verdubbeld en dat komt vooral omdat we de woorden 'bbq', 'barbecues', etc. in de top 3 van Google wisten te positioneren. Omdat zij ook in Google Ads op dit soort zoekwoorden adverteren, ontstaat gestaag een vorm van paginadominantie.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.