Haardencentrum Nederland x Digital Monks

Haardencentrum Nederland.

Haardencentrumnederland.nl is een specialist in allerlei soorten gashaarden en houtkachels. Naast hun website met het volledige aanbod aan top merken haarden, kunnen klanten ook een bezoek brengen aan de fysieke winkel in de Veluwe. Het bedrijf onderscheidt zich door lage prijzen en volledige ontzorging.

Voordat Haardencentrumnederland.nl klant bij ons werd, zaten zij net als veel van onze andere klanten eerst bij een ander online marketingbureau. Organisch (SEO) gezien waren zij nergens te vinden en hun Google Ads account liep volledig de mist in, met veel te hoge kosten per lead en te weinig aantallen. Binnen 1,5 jaar is Haardencentrumnederland.nl online één van de meest zichtbare leveranciers in haarden geworden.

Resultaten
Visibility van 1% naar 28%

In 2020 had Haardencentrumnederland.nl een online zichtbaarheidsaandeel van 1% in de organische zoekresultaten van Google.nl. Op dit moment is het online zichtbaarheidsaandeel ongeveer 28%. Denk hierbij aan zoekwoorden zoals gashaarden, houtkachels, haarden, buitenhaarden, etc. Hierdoor zijn zij minder afhankelijk geworden van Google Ads en realiseren wij naast een hogere zichtbaarheid ook een serieuze kostenbesparing. Door o.a. het uitvoeren van linkbuilding zijn zij één van de meest zichtbare spelers geworden.

87% lagere kosten per offerte

Haardencentrumnederland.nl klopte bij ons aan omdat zij een té hoge Cost per Acquisition (CPA) hadden bij hun vorige marketingbureau. Daarnaast leek toen ook het aantal nieuwe leads hard terug te lopen. Hogere kosten en minder leads is een slechte combinatie. Op dit moment zijn de kosten per lead enorm gedaald en zijn de aantallen exponentieel toegenomen. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe we dit ook met jouw webshop kunnen doen.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.