Kunstgras-online.nl x Digital Monks

Kunstgras-online.nl.

De website van Kunstgras-online.nl was nog niet zo heel lang actief voordat wij hen benaderde voor SEO. In tegenstelling tot veel andere B2C branches zijn er in het online landschap van kunstgras slechts een paar honderd relevante zoektermen. Wij hebben Kunstgras-online.nl binnen 6 maanden op de eerste pagina gezet op o.a. de belangrijkste zoekwoorden zoals 'kunstgras, kunstgrassen, kunstgras kopen, kunstgras in de tuin, laten leggen, etc'. 

Resultaten
van 8% naar 78% visibility

Op alle relevante zoekwoorden had Kunstgras-online.nl begin 2022 een zichtbaarheidsaandeel van 8%. Dat betekent dat zij binnen het maximale potentiële bereik door ongeveer 92% nog niet werden gezien in de organische zoekresultaten van Google.nl. Wij behaalden voor Kunstgras-online.nl een zichtbaarheidsaandeel van ruim 78%. Hiermee zijn zij online inmiddels één van de meest zichtbare kunstgrasleveranciers van ons land geworden.

'Kunstgras' in de top 5

Het meest competitieve zoekwoord in deze branche is het zoekwoord 'kunstgras' / 'kunstgrassen', met een gemiddeld maandelijks bereik van circa 50.000 zoekopdrachten op alleen dit specifieke zoekwoord. Waar Kunstgras-online.nl vóór de samenwerking vrijwel nergens stond, behalen zij nu een top 5 posities binnen de organische zoekresultaten van Google.nl. Google maar eens op het zoekwoord 'kunstgras'!

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.