Mastertools.nl x Digital Monks

Mastertools.nl.

Gereedschap is online één van de meest competitieve markten en dit staat dus op ons lijf geschreven! Voor Mastertools voeren wij al jaren de SEO uit. Ook voeren wij het beheer uit van hun Google Ads campagnes.

Door actief samen te werken met het marketingteam van Mastertools.nl, waaronder het geven van onze adviezen, de begeleiding hierbij én het structureel uitvoeren van externe optimalisatie, is Mastertools.nl inmiddels één van de grootste online leveranciers in professioneel gereedschap geworden.

Wil jij online ook serieuze stappen zetten de komende jaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Resultaten
Van 539 naar 6343 zoekwoorden op de eerste pagina

Door het geven van advies op het gebied van content en techniek én het optimaliseren van het externe linkprofiel, behaalt Mastertools.nl tegenwoordig hele serieuze organische posities op de meest belangrijkste zoekwoorden in hun branche. Denk aan zoekwoorden als afkortzaag, cirkelzaag, gereedschapskoffer, Dewalt gereedschap, etc. Naast het organische kanaal is Mastertools ook zeer actief binnen Google Ads.

Van 2% naar 63% visibility

SEO heeft meestal een zeer lange adem nodig en Mastertools heeft gelukkig altijd in ons geloofd. Voordat wij begonnen had Mastertools.nl een zichtbaarheidsaandeel van ongeveer 2% binnen de organische zoekresultaten van Google.nl. Op dit moment is dat meer dan 63% op de voor hun belangrijke zoektermen. Dit zichtbaarheidsaandeel is gebaseerd op ruim 3.000 relevante zoektermen met een potentieel online bereik van minstens 3.000.000 maandelijkse zoekopdrachten. Hiermee is Mastertools online één van de meest zichtbare leveranciers in professioneel gereedschap geworden.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.