Trampolines.nl x Digital Monks

Trampolines.nl.

Trampolines.nl is inmiddels al jaren klant van ons en zij hebben op dit moment de meest serieuze topposities binnen de organisatie zoekresultaten van Google.nl. Zoek maar eens op het woord 'trampolines' of 'trampoline', dan zie je Trampolines.nl waarschijnlijk in de top 2 staan. Maar zoek ook maar eens op 'ingraaf trampoline' of 'rechthoekige trampoline'. Op al deze zoekthema's wordt maandelijks duizenden keren gezocht.

Hieronder lees je er meer over!

Resultaten
Positie 1 op 'Trampolines'

Voor Trampolines.nl zijn er honderden relevante zoekwoorden waarvoor wij hun domein optimaliseren, maar de generieke zoekwoorden 'trampoline' en 'trampolines' zijn één van de meest belangrijke zoekwoorden voor dit bedrijf. Op dit moment behalen wij voor Trampolines.nl topposities in de organische zoekresultaten van Google.nl.

Visibility van 65%

Op dit moment tracken wij dagelijks honderden posities van zowel Trampolines.nl als van hun belangrijkste online concurrenten. Op basis van ongeveer 318.500 maandelijkse zoekopdrachten behaalt Trampolines.nl op dit moment een online zichtbaarheidsaandeel van ongeveer 65% binnen de organische zoekresultaten van Google.nl.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.