Verf-plaza.nl x Digital Monks

Verf-plaza.nl.

There's a new sherriff in town en het heet Verf-plaza.nl. De afgelopen jaren is het online landschap van verf enorm competitief geworden. Bedrijven zoals Verfwinkel.nl zijn alleen maar meer gas gaan geven, net als de bekende ketens zoals de Gamma of de Hornbach, waar onze klant Verf-plaza.nl mee concurreert in Google.

Verf-plaza.nl bestaat alleen nog niet zolang en is de afgelopen jaren nieuw toegetreden in een markt die al jaren vecht voor de beste posities op internet.

Voor de samenwerking stond Verf-plaza.nl vrijwel nergens organisch goed Google en was hiermee volledig afhankelijk van het betaalde Google Ads kanaal. Zij hadden een zichtbaarheidsaandeel van nog geen 2,5% en binnen 1,5 jaar tijd behalen zij op dit moment zichtbaarheidsaandeel van ruim 23%.

In deze beknopte case lees je wat we tot heden voor Verf-plaza.nl bereikt hebben!

Resultaten
Van 2,6% naar 23,9% visibility

Op alle relevante zoekwoorden had Verf-plaza.nl begin 2022 een zichtbaarheidsaandeel van 2,3% binnen de organische zoekresultaten van Google. Dat betekent dat zij binnen het maximale potentiële bereik door ongeveer 97,7% nog niet werden gezien in de organische zoekresultaten van Google.nl. Wij behalen op dit moment voor Verf-plaza.nl een zichtbaarheidsaandeel van ruim 23,9%. Hiermee zijn zij online inmiddels één van de meest zichtbare verfleveranciers van ons land geworden.

509% omzetgroei in Ads

Omdat we geen concurrentiegevoelige informatie willen delen, kunnen we natuurlijk niets zeggen over de behaalde omzetten. Wat we wel kunnen delen is dat we over een heel jaar gezien met Verf-plaza.nl een omzetgroei van minstens 509% gerealiseerd hebben vanuit Google Ads. Alhoewel er uit organic search ook minstens 98% meer omzet is gekomen, zijn we erg blij dat het betaalde Google Ads kanaal zo exponentieel gegroeid is en dat deze klant steeds meer serieuze stappen weet te zetten.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.