Webkarpet.nl x Digital Monks

Webkarpet.nl.

Webkarpet.nl is een vloerkledengroothandel uit Genemuiden en is al klant vanaf het eerste uur. Omdat iedere pagina binnen hun domein over vloerkleden gaat, hadden zij voor onze samenwerking nogal moeite om met zoektermen zoals 'vloerkleed' en 'vloerkleden' op de eerste pagina te komen.

Op dit moment staat Webkarpet.nl vrijwel met alle voor hun relevante zoekwoorden organisch op de eerste pagina van Google.nl. Zoek maar eens op 'vloerkleed op maat', 'sisal vloerkleed' of 'rond vloerkleed'.

Resultaten
Visibility van 51%

Omdat Webkarpet.nl op dit moment met vrijwel alle relevante zoekwoorden organische op de eerste pagina staat, behalen zij op dit moment een zichtbaarheidsaandeel van ruim 51%. Dit bereik is gebaseerd op minstens 612.200 maandelijkse zoekopdrachten. Voordat wij Webkarpet.nl hielpen met hun SEO hadden zij een visibility van circa 16%.

Top 6 op 'vloerkleden'

We weten dat deze markt hypercompetitief is, maar wat veel mensen denken is dat je een hele ruime oorlogskas nodig hebt om hier tussen te komen. Het belangrijkste is weten wat je doet. Op dit moment staan alle zoekwoorden van Webkarpet.nl op de eerste pagina, maar ook op de meest competitieve zoekwoorden zoals 'vloerkleed' en 'vloerkleden staan zij er.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.