Wij zijn

Digital Monks

Digital Monks is een sterk groeiend online marketingbureau in Emmeloord, gespecialiseerd in het optimaliseren van webshops in Google kanalen. Wij werken uitsluitend in de meest competitieve online markten en ál onze klanten staan op de eerste pagina van Google.

Ons verhaal.

Digital Monks is in de afgelopen jaren één van de meest sterke spelers geworden op het vlak van zoekmachine marketing. Vakidioten zou je ons kunnen noemen. Wij geloven sterk dat ieder online marketingtraject de benodigde aandacht en liefde vereist. Door veel te investeren in alles wat er nodig is om binnen competitieve markten beter te ranken, zijn onze klanten enorm hard gaan groeien. Hierdoor zijn wij zelf ook in staat om continu onze dienstverlening te verbeteren. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe online marketing talenten.

Bekijk vacatures (4)
Ontmoet
Digital Monks.
Sven Bootsma.
Online Marketing Specialist
Sven Bootsma
Fetske Baarssen.
E-commerce Manager
Fetske Baarssen
Jeffrey van der Meer.
Consultant
Jeffrey van der Meer
Marrin van der Zwaag.
Partner Manager
Marrin van der Zwaag
Dennis de Kam.
Consultant
Dennis de Kam
Brian Doorhof.
Online Marketing Specialist
Brian Doorhof
Adaja Korf.
Online Marketing Specialist
Adaja Korf
Bart Wlodarczyk.
Junior Consultant
Bart Wlodarczyk
Roy van Egten.
Eigenaar
Roy van Egten
Robin Visser.
Eigenaar
Robin Visser
Word jij ook onderdeel van dit winnende team?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe online marketing- en sales talenten.

Stuur ons een DM.

Ben jij een ambitieuze e-commerce ondernemer en heb je het gevoel dat je kansen laat liggen? Je bent niet de enige. Wij voeren dagelijks gesprekken met ondernemers die vaak met dezelfde ‘problemen’ kampen. Er wordt vaak geïnvesteerd zonder dat men weet wat er precies op terugkomt. In het eerste gesprek kunnen wij al laten zien hoe we jouw shop beter kunnen positioneren. We leggen hierin ook uit hoe SEO écht werkt en wat je ervoor nodig hebt om binnen een bepaalde tijdspanne je online doelen te behalen. Daag jij ons uit? Het team van Digital Monks is gespecialiseerd in zoekmachine marketing.

Contact opnemen