Diensten

SEA

Wil je SEA uitbesteden aan een ervaren SEA bureau? Het beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes is een specialistische taak. Digital Monks helpt je tijd en moeite te besparen.

SEA diensten:

Google Ads uitbesteden

Naast dat wij bekend staan om onze SEO diensten hoog niveau, kan je bij ons ook terecht voor het beheren en maximaliseren van je Google Ads-campagnes door ervaren SEA specialisten. Digital Monks is een gespecialiseerd SEA bureau voor bedrijven in competitieve markten. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om de online advertenties van je bedrijf in Google zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten, dus neem vooral contact op als je Google Ads aan  een ervaren SEA bureau zoals Digital Monks wilt uitbesteden.

Voordelen van SEA uitbesteden

  • Gebruik onze kennis en ervaringen uit andere competitieve branches voor beter resultaat.

  • Bespaar jezelf veel lesgeld, tijd, moeite en een lange leercurve.

  • Bereik je meest relevante doelgroep op internet. 


Wat zijn Google Ads campagnes?

Google Ads is het online advertentieplatform van Google. Het Amerikaanse platform biedt online adverteerders de mogelijkheid om tekst- en display-advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google en op websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk. Door je SEA campagnes uit te besteden aan SEA specialisten kan je effectief op specifieke zoekwoorden en doelgroepen vertoond worden en stijgt de kans op online aankopen of het generen van nieuwe leads. Met Google Ads ben je in staat om je doelgroepen online te bereiken en je zichtbaarheid en online prestaties te verbeteren. Dit start met het creeeren van een volwassen SEA strategie.

Groei met Google Shopping Ads

Google Shopping-campagnes zijn een specifiek type advertentie dat adverteerders kunnen gebruiken om hun producten te laten zien in de zoekresultaten van Google Shopping . Deze campagnes maken gebruik van de Google Merchant Center-feed van de adverteerder om de productgegevens, afbeeldingen en prijzen van de producten te laten zien in de zoekresultaten. Adverteerders kunnen specifieke zoekwoorden en doelgroepen kiezen waarop hun advertenties getoond worden, en ze kunnen de prestaties van hun advertenties in realtime volgen en aanpassen. Google Shopping-campagnes bieden adverteerders de mogelijkheid om hun producten te laten zien aan mensen die op zoek zijn naar producten die vergelijkbaar zijn met die van hun bedrijf, en om hun online zichtbaarheid en verkopen te verbeteren.

Google Search Ads

Google Search Ads zijn tekstadvertenties die getoond worden in de zoekmachine van Google, boven of naast de organische zoekresultaten. Deze advertenties worden getoond wanneer mensen op zoek zijn naar bepaalde zoekwoorden die verband houden met de producten of diensten van de adverteerder. Voor veel mensen is Google de belangrijkste zoekmachine bij hun zoektocht op internet. Adverteerders kiezen de zoekwoorden waarop hun advertenties getoond worden, en ze betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt. Google Search Ads bieden adverteerders de mogelijkheid om hun doelgroep effectief te bereiken wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die vergelijkbaar zijn met die van het bedrijf en om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren. Gezien er per klik betaald wordt is het van belang om hier zo snel mogelijk de gewenste resultaten uit te behalen. Bij Digital Monks bereiken we veel succes met onze bestaande klanten en resultaat is hierin één van de belangrijkste graadmeters. 

Google Display Ads

Google Display-campagnes zijn een specifiek type advertentie dat adverteerders kunnen gebruiken om hun producten, diensten of merk te laten zien op websites die deelnemen aan het Google Display Network. Deze campagnes kunnen gebruik maken van verschillende formaten, zoals banner- of videoadvertenties, en ze kunnen worden getoond op basis van verschillende criteria, zoals het onderwerp van de website, de demografische gegevens van de gebruiker, of het gedrag van de gebruiker. Google Display-campagnes bieden adverteerders de mogelijkheid om hun doelgroep op een bredere schaal te bereiken, en om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.

Performance Max campagnes

Google Performance Max-campagnes zijn een specifiek type advertentiecampagne dat adverteerders kunnen gebruiken om hun doelgroep op meerdere kanalen te bereiken, zoals Google Search, Google Display en YouTube. Deze campagnes maken gebruik van machine learning en geavanceerde automatisering om de prestaties van de advertenties te maximaliseren, en ze bieden adverteerders de mogelijkheid om in realtime aan te passen en te optimaliseren op basis van de prestaties van hun campagnes. Google Performance Max-campagnes zijn bedoeld om adverteerders te helpen om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren, en om de conversieratio van hun campagnes te maximaliseren.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kunnen adverteerders en webmasters alle marketingtags en code die op hun website gebruikt worden beheren vanuit één enkele, gebruiksvriendelijke interface, in plaats van elke tag of code afzonderlijk te moeten implementeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van Google Analytics . Dit kan helpen om tijd en moeite te besparen, en om de prestaties van de website te verbeteren door de implementatie van marketingtags en code te vereenvoudigen en te versnellen. Google Tag Manager biedt ook de mogelijkheid om de tags en code op de website in realtime te testen en te publiceren, zodat adverteerders en webmasters snel kunnen reageren op veranderingen in de marketingbehoeften van het bedrijf.

De kosten voor SEA uitbesteden

Wil je meer weten over het optimaliseren van je Google Ads campagnes en wat daarvoor de benodigde kosten zijn? Denk je dat je te weinig resultaat haalt uit je bestaande advertenties? Wil je SEA uitbesteden aan een gespecialiseerd SEA bureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak serieus werk van  datagedreven advertising op internet.

Wanneer je al Google Ads campagnes actief hebt, dan voeren wij vrijwel altijd eerst een uitgebreide Google Ads audit uit om te beoordelen welke concrete resultaten en verbeterstappen er te maken zijn en wat daarvan de kosten en verwachtingen zijn. Wij kunnen je vooral goed helpen als je een online retailer bent, actief bent in een zeer competitieve online markt én op dit moment aan de slag wilt. Ons SEA team staat altijd voor je klaar en heeft alle ervaring die je nodig hebt.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.