Diensten

SEA

Wil je Google Ads uitbesteden? Het beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes is een specialistische taak. Digital Monks helpt je tijd en moeite te besparen.

SEA diensten:

Google Ads uitbesteden

Naast SEO op hoog niveau uit te voeren, kan je meestal bij ons terecht voor het beheren en maximaliseren van je Google Ads-campagnes. Wij hebben alle kennis en expertise in huis en in ons netwerk om de online advertenties van je bedrijf in Google zo efficiënt mogelijk in te zetten.


Wat zijn Google Ads campagnes?

Google Ads is een online advertentieplatform dat door Google wordt aangeboden. Het platform biedt adverteerders de mogelijkheid om tekst- en display-advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google en op websites die deelnemen aan het Google Display Network. Adverteerders kunnen specifieke zoekwoorden en doelgroepen kiezen waarop hun advertenties getoond worden, en ze kunnen de prestaties van hun advertenties in realtime volgen en aanpassen. Google Ads biedt adverteerders de mogelijkheid om hun doelgroep effectief te bereiken en om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.


Google Shopping Ads

Google Shopping-campagnes zijn een specifiek type advertentie dat adverteerders kunnen gebruiken om hun producten te laten zien in de zoekresultaten van Google Shopping. Deze campagnes maken gebruik van de Google Merchant Center-feed van de adverteerder om de productgegevens, afbeeldingen en prijzen van de producten te laten zien in de zoekresultaten. Adverteerders kunnen specifieke zoekwoorden en doelgroepen kiezen waarop hun advertenties getoond worden, en ze kunnen de prestaties van hun advertenties in realtime volgen en aanpassen. Google Shopping-campagnes bieden adverteerders de mogelijkheid om hun producten te laten zien aan mensen die op zoek zijn naar producten die vergelijkbaar zijn met die van hun bedrijf, en om hun online zichtbaarheid en verkopen te verbeteren.


Google Search Ads

Google Search Ads zijn tekstadvertenties die getoond worden in de zoekresultaten van Google, boven of naast de organische zoekresultaten. Deze advertenties worden getoond wanneer mensen op zoek zijn naar bepaalde zoekwoorden die verband houden met de producten of diensten van de adverteerder. Adverteerders kiezen de zoekwoorden waarop hun advertenties getoond worden, en ze betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt. Google Search Ads bieden adverteerders de mogelijkheid om hun doelgroep effectief te bereiken wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die vergelijkbaar zijn met die van het bedrijf, en om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.


Google Display Ads

Google Display-campagnes zijn een specifiek type advertentie dat adverteerders kunnen gebruiken om hun producten, diensten of merk te laten zien op websites die deelnemen aan het Google Display Network. Deze campagnes kunnen gebruik maken van verschillende formaten, zoals banner- of videoadvertenties, en ze kunnen worden getoond op basis van verschillende criteria, zoals het onderwerp van de website, de demografische gegevens van de gebruiker, of het gedrag van de gebruiker. Google Display-campagnes bieden adverteerders de mogelijkheid om hun doelgroep op een bredere schaal te bereiken, en om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.


Performance Max campagnes

Google Performance Max-campagnes zijn een specifiek type advertentiecampagne dat adverteerders kunnen gebruiken om hun doelgroep op meerdere kanalen te bereiken, zoals Google Search, Google Display en YouTube. Deze campagnes maken gebruik van machine learning en geavanceerde automatisering om de prestaties van de advertenties te maximaliseren, en ze bieden adverteerders de mogelijkheid om in realtime aan te passen en te optimaliseren op basis van de prestaties van hun campagnes. Google Performance Max-campagnes zijn bedoeld om adverteerders te helpen om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren, en om de conversieratio van hun campagnes te maximaliseren.


Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kunnen adverteerders en webmasters alle marketingtags en code die op hun website gebruikt worden beheren vanuit één enkele, gebruiksvriendelijke interface, in plaats van elke tag of code afzonderlijk te moeten implementeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van Google Analytics. Dit kan helpen om tijd en moeite te besparen, en om de prestaties van de website te verbeteren door de implementatie van marketingtags en code te vereenvoudigen en te versnellen. Google Tag Manager biedt ook de mogelijkheid om de tags en code op de website in realtime te testen en te publiceren, zodat adverteerders en webmasters snel kunnen reageren op veranderingen in de marketingbehoeften van het bedrijf.


SEA uitbesteden aan Digital Monks

Wil je meer weten over het optimaliseren van je Google Ads campagnes? Wil je SEA uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wanneer je al Google Ads campagnes actief hebt, dan voeren wij vrijwel altijd eerst een uitgebreide Google Ads audit uit om te beoordelen welke concrete verbeterstappen er te maken zijn en wat daarvan de verwachtingen zijn. Wij kunnen je vooral goed helpen als je een online retailer bent en actief bent in een zeer competitieve online markt.


Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.