Diensten

Google Display Ads

Wil je Google Display Ads uitbesteden? Met Display campagnes kan je een groot en relevant online bereik realiseren en daarnaast ook re-marketing uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zijn Display campagnes?

Google Display campagnes zijn online advertenties (bijvoorbeeld banners) die worden weergegeven op websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk is een enorm groot netwerk van websites, apps en video's waarop Google haar advertenties kan weergeven. Het activeren van Display campagnes zijn een goede manier om je merknaam en producten meer te laten zien aan mensen die op het internet surfen. 


De voordelen

  1. Bereiken van een groot publiek: Het Google Display Netwerk bereikt miljarden mensen over de hele wereld, wat betekent dat je potentiële klanten kunt bereiken die je misschien anders niet zou hebben bereikt.

  2. Getarget: Je kunt Google Display campagnes richten op specifieke demografische groepen, interesses of websites, zodat je je boodschap aan de juiste mensen kunt laten zien.

  3. Flexibel: Je kunt Google Display campagnes op verschillende manieren inzetten, zoals als banner-advertenties, video-advertenties of gesponsorde links.

  4. Betaalbaar: Google Display campagnes zijn vaak goedkoper dan andere vormen van online adverteren, zoals zoekwoordenadvertenties of social media-advertenties. Er bestaat zelfs een optie om af te rekenen per transactie of per lead.

  5. Ze zijn gemakkelijk te meten: Google biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden om je te helpen de prestaties van je campagnes te meten en te begrijpen wat er wel werkt en wat niet.


Display uitbesteden

Digital Monks is expert op het gebied van online adverteren in Google en wij hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van Google Display campagnes binnen de meest competitieve online branches.  Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen doen en om te horen wat de mogelijkheden zijn voor jouw webshop.


Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.