Diensten

SEO

Wil je SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd SEO bureau? Digital Monks helpt online retailers hoger te ranken in de organische zoekresultaten van Google. Wij zijn vooral gespecialiseerd in SEO binnen de méést competitieve online markten en ál onze klanten staan met hun belangrijkste zoektermen op de eerste pagina van Google.

SEO diensten:

SEO uitbesteden aan dé SEO specialist

Werk jij al jaren met verschillende SEO bureaus en heb je het gevoel dat je online resultaat laat liggen? De kans is groot dat het ook zo is. Als je op zoek bent naar een toonaangevend SEO bureau dan ben je hier aan het juiste adres. Bespaar tijd en daag ons vooral uit met je optimalisatie vraagstuk. Digital Monks optimaliseert en positioneert al jaren webshops en websites hoog in Google,  vooral binnen de méést competitieve online markten. Wil je SEO uitbesteden aan echte Google specialisten en wil jij serieus resultaat? Lees dan verder of stel ons je  marketing vraag.

Wij behalen op dit moment organische topposities in het online landschap van o.a. gereedschap, motorkleding, meubels, kunstgras, planten en tal van andere concurrerende markten. Dat kan ook met jouw bedrijf! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Geloof je het niet? Bekijk maar eens een aantal van onze  bestaande cases.

Wat is SEO?

SEO, ook wel de afkorting van ‘Search Engine Optimization’ staat voor zoekmachine optimalisatie en gaat over het uitvoeren van acties met als doel om betere organische posities in Google te krijgen. SEO is een specialisatie binnen online marketing. Zoekmachine optimalisatie is voor veel webshops een belangrijk online kanaal, omdat je hiermee structurele online zichtbaarheid kan realiseren binnen iedere fase waarin je potentiële klanten zich bevinden. In de praktijk levert dit meestal niet alleen nieuwe leads of bestellingen op binnen je bedrijf, maar ook een hogere naamsbekendheid, een bijdrage aan Google Ads campagnes , mogelijke inkoopvoordelen met je leveranciers, etc.

De belangrijkste optimalisatie factoren als SEO-specialist

Zoekmachines zoals Google hebben als doel om het gehele internet in kaart te brengen en de meest relevante zoekresultaten aan haar gebruikers te vertonen. Om te waarborgen dat men altijd de meest relevante zoekresultaten te zien krijgt, voert Google bijna dagelijks verschillende updates aan haar algoritme door. Maar welke optimalisatie is nodig om in de ogen van Google het meest relevant te zijn? Hoe verhoog je jouw online vindbaarheid? De 3 belangrijkste optimalisatie factoren van Google zijn ‘content, techniek en autoriteit’. Welke SEO werkzaamheden zijn er nodig om hoger te komen dan je concurrentie?

Website content optimalisatie

Als je denkt aan website content, dan denk je wellicht aan tekst.   SEO content gaat echter verder dan alleen teksten. Het gaat hierbij ook om de inrichting van je headings, relevante afbeeldingen, video’s, filter- en sorteeropties, tabellen, animaties, etc. Wij hebben veel kennis en ervaring rondom het onderzoeken van content van je concurrenten en het optimaliseren van je eigen inhoud. Wanneer je de meest rijke inhoud wilt aanbieden zal je verder moeten gaan dan alleen teksten voor je pagina te schrijven. Je zult eerst op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek moeten onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep, om vervolgens te onderzoeken welke concrete inhoud je per individuele pagina nodig hebt om in de ogen van zoekmachines relevant genoeg te zijn. Hierbij analyseren wij vooraf o.a. de inhoud van concurrerende pagina’s, zoals het gebruik van specifieke zoekwoorden, de lengte van de teksten, de zoekwoorddichtheid, de wijze waarop interne links geplaatst zijn, de heading-structuur, etc. Bij Digital Monks krijg je o.a. concrete adviezen rondom de inrichting van je belangrijkste pagina’s, met als doel om de inhoud relevanter te maken voor potentiële klanten én zoekmachines. Heb je zelf geen tijd om je content te schrijven? Besteed  je contentcreatie aan ons uit.

Technische website optimalisatie

Om alle websites op het internet te kunnen indexeren hecht Google waarde aan de inrichting van je website. Technische optimalisatie van je website speelt hierbij ook een belangrijke rol. Denk hierbij aan de laadtijden van je website, de URL-structuur van je website, de statuscodes van verschillende pagina’s binnen je website, etc. Heb je hier zelf geen tijd of ervaring mee en zoek je een specialist? Ieder traject starten wij met een uitgebreide technische analyse waarin concrete verbeterpunten voor je website naar voren komen. Wij helpen jou of je webbouwer met het doorvoeren hiervan en controleren dit voor je. Naast periodieke technische analyses worden wij als specialist ook regelmatig gevraagd om te helpen bij website migraties, om waardeverlies te beperken en  een succesvolle overgang te waarborgen. 

Online autoriteit

Wanneer de content en techniek van je website grotendeels geoptimaliseerd is, kan je in de meest competitieve branches alleen nog het grote verschil maken met de juiste online autoriteit. Hier is Digital Monks jouw marketing specialist. De online autoriteit van je domein is o.a. te verhogen door middel van externe links die naar jouw domein verwijzen. Digital Monks is één van de weinige  linkbuilding bureaus in Nederland met duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en online magazines. Mede hierdoor staan ál onze klanten met honderden of duizenden zoekwoorden organisch op de eerste pagina van Google en behalen zij het gewenste marketing resultaat. Dit heeft in de praktijk meestal een betere omzet tot gevolg, maar ook een hogere naamsbekendheid, een troef voor concurrentie en onze klanten krijgen hierdoor zelf ook de juiste kennis en ervaring van SEO. Wil je SEO uitbesteden en beter resultaat? Neem dan zeker contact met ons op en besteed SEO uit.

SEO kosten & benodigd budget

Meestal wil je als ondernemer juist meer nieuwe bezoekers / relevant verkeer en een beter online resultaat. Misschien heb je zelf ook totaal geen tijd en ontbreekt de benodigde kennis over SEO. Wij zijn echte SEO specialisten en hebben hier alle kennis, ervaring en SEO expertise in huis. Wat SEO kost? Dit hangt volledig af van je huidige situatie en je online concurrentie. 


SEO uitbesteden aan Digital Monks

Wil je een volwassen SEO strategie voor je website en SEO uitbesteden aan een professioneel SEO bureau of heb je hier zelf geen tijd en expertise voor? Neem dan vrijblijvend contact met onze SEO specialisten op en ontdek op welke manier wij je website beter vindbaar maken in Google. 

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.