Diensten

Linkbuilding

Wil je linkbuilding uitbesteden? Digital Monks is een gespecialiseerd linkbuildingbureau en publiceert uitsluitend op de meest autoritaire platformen op het internet. Wij hebben duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en online magazines van Nederland en op dit moment kunnen wij op vrijwel ieder denkbaar online platform de juiste mediaplaatsingen voor je realiseren.

Linkbuilding bureau Digital Monks

Wil jij linkbuilding uitbesteden? Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie (SEO) binnen online marketing. Het is het proces van het verkrijgen van externe links naar een website om de autoriteit en betrouwbaarheid van je webshop te versterken. Een link wordt ook wel backlink genoemd. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken deze backlinks om de relevantie en kwaliteit van een website te beoordelen en deze te rangschikken in de online zoekresultaten. Een linkbuilding bureau zoals Digital Monks kan je helpen relevant te worden in Google.


Linkbuilding bureau kiezen

Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren linkbuilding bureau als je linkbuilding uitbesteedt aan een marketing partner. Hierdoor verhoog je op de meest efficiente wijze je autoriteit op internet en verbeter je de online posities van je website. Zoek naar een marketing bureau met een goede reputatie, veel kennis en vraag naar referenties van klanten. Bij Digital Monks weet je daarom zeker dat je in goede handen bent en dat je kunt vertrouwen op een professionele linkbuildingstrategie . Lees hier meer over ons . Belangrijk om te weten is dat wij géén linkruil uitvoeren en géén links publiceren op dropcatch domains. We werken ook niet met 'standaard' linkbuildingpakketten, simpelweg omdat het niet zo werkt. Wat we wél doen is maatwerk bieden gebaseerd op het behalen van jouw gestelde online doelen en uitsluitend publiceren op de beste blogs en magazines.


Kwaliteit boven kwantiteit

Digital Monks heeft als bureau jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het inkopen van online media om te publiceren voor SEO . Op voorhand bepalen we samen precies hoe we een effectieve linkbuilding strategie gaan uitvoeren om je online autoriteit en de organische posities van je webshop in de online zoekresultaten te verbeteren. Naast de samenwerking met duizenden blogs werken wij op basis van  diepgaand onderzoek in de linkprofielen van je concurrentie.  Hierdoor achterhalen wij welke externe optimalisatie i.c.m. de meest rijke content nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Ons team houdt zich iedere dag alleen maar bezig met het realiseren van goede links naar jouw domein. Op deze manier behaal je in de praktijk steeds betere organische posities in Google.


Tijdwinst

Het opzetten en uitvoeren van een linkbuilding  campagne kan veel tijd en moeite kosten en daarom kan een linkbuilding bureau met alle kennis, ervaring en de benodigide middelen onmisbaar zijn om beter resultaat te realiseren. Door deze belangrijke taak aan  Digital Monks uit te besteden, kun je jezelf focussen op andere belangrijke aspecten van je werk. Het plaatsen van (de juiste) links kan namelijk een zeer tijdrovende (en kostbare) klus zijn en je positie in Google sterk verbeteren.


Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij passen maatregelen toe waardoor onze mediaplaatsingen volledig conform de richtlijnen van zoekmachines zijn. Dit betekent dat de backlinks die wij realiseren van hoge kwaliteit zijn en dat je webshop niet in de problemen komt met posities in online zoekmachines.


Resultaatgerichte linkbuilding

Digital Monks hanteert een resultaatgerichte aanpak en maakt het gehele linkbuilding proces meetbaar. Dit geeft MKB ondernemers betere handvatten op hun SEO en  eenhogere kans op conversie. Door periodieke communicatie ontvang je regelmatig meer informatie over de voortgang van je zichtbaarheidsaandeel, concrete adviezen, begeleiding en controle van je online business. Zo kan je gedurende het linkbuilding traject zien wat er wordt bereikt en wat de effecten hiervan zijn voor je website in Google, zoals het aantal online vertoningen, omzet uit Google of je stijgende autoriteit op internet.


Omvangrijk en hoogwaardig medianetwerk

Digital Monks is één van de weinige linkbuilding bureaus in Nederland met duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en magazines op internet. Wij kunnen direct aan de slag met de optimalisatie van je linkprofiel of content. Ons medianetwerk is inmiddels zeer omvangrijk en neemt continu verder toe. De online publishers waarmee wij samenwerken hechten zelf ook veel waarde aan kwaliteit. Zij hebben naast een gezond eigen linkprofiel meestal zelf ook veel goede posities in de organische zoekresultaten. Ons team verifieert iedere blogger, omdat het belangrijk is dat je de juiste links naar je domein krijgt. Een verwijzing vanuit goede platformen kan in de meest competitieve zoekresultaten een groot verschil maken. Wij hebben daarom een samenwerking met de mooiste platformen zoals nieuwssites, lifestyle magazines, woon magazines en van zakelijke platformen tot Eredivisie voetbalclubs. In de meest competitieve markten is dit meestal de manier om serieus resultaat te boeken.


Leg met ons de juiste link

Begrijp jij goed de waarde van de juiste externe links naar je website i.c.m. de meest rijke content? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.