Diensten

Linkbuilding

Wil je linkbuilding uitbesteden? Digital Monks is een gespecialiseerd linkbuildingbureau en publiceert uitsluitend op de meest autoritaire platformen op het internet. Wij hebben duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en online magazines van Nederland en op dit moment kunnen wij op vrijwel ieder denkbaar online platform de juiste mediaplaatsingen voor je realiseren.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het is het proces van het verkrijgen van externe links naar een website om de autoriteit en betrouwbaarheid van je webshop te versterken. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken deze backlinks om de relevantie en kwaliteit van een website te beoordelen en deze te rangschikken in de zoekresultaten.


Linkbuilding bureau kiezen

Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren bureau als je linkbuilding uitbesteedt. Zoek naar een linkbuildingbureau met een goede reputatie en vraag naar referenties van klanten. Bij Digital Monks weet je daarom zeker dat je in goede handen bent en dat je kunt vertrouwen op een professionele linkbuildingstrategie. Lees hier meer over ons. Belangrijk om te weten is dat wij géén linkruil uitvoeren en géén links publiceren op dropcatch domains. We werken ook niet met 'standaard' linkbuildingpakketten, simpelweg omdat het niet zo werkt. Wat we wél doen is maatwerk bieden gebaseerd op het behalen van jouw gestelde online doelen en uitsluitend publiceren op de beste blogs en magazines.


Deskundigheid en expertise

Digital Monks heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het inkopen van online media om te publiceren voor SEO. Op voorhand bepalen we samen precies hoe we een effectieve linkbuilding strategie gaan uitvoeren om de organische posities van je webshop in de online zoekresultaten te verbeteren. 


Tijdwinst

Het opzetten en uitvoeren van een linkbuilding campagne kan veel tijd en moeite kosten. Door deze belangrijke taak aan Digital Monks uit te besteden, kun je jezelf focussen op andere belangrijke aspecten van je werk. Het plaatsen van (de juiste) links kan namelijk een zeer tijdrovende (en kostbare) klus zijn.


Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij passen maatregelen toe waardoor onze mediaplaatsingen volledig conform de richtlijnen van zoekmachines zijn. Dit betekent dat de backlinks die wij realiseren van hoge kwaliteit zijn en dat je webshop niet in de problemen komt met posities in online zoekmachines.


Resultaatgerichte linkbuilding

Digital Monks hanteert een resultaatgerichte aanpak en maakt het gehele proces meetbaar. Dit geeft MKB ondernemers betere handvatten op SEO. Door periodieke communicatie ontvang je regelmatig meer informatie over de voortgang van je zichtbaarheidsaandeel, concrete adviezen, begeleiding en controle. Zo kan je gedurende het linkbuilding traject zien wat er wordt bereikt en wat de effecten hiervan zijn voor je webshop in Google.


Omvangrijk en hoogwaardig medianetwerk

Digital Monks is één van de weinige online marketingbureaus in Nederland met duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en magazines op internet. Ons medianetwerk is inmiddels zeer omvangrijk en neemt continu verder toe. De online publishers waarmee wij samenwerken hechten zelf ook veel waarde aan kwaliteit. Zij hebben naast een gezond eigen linkprofiel meestal zelf ook veel goede posities in de organische zoekresultaten. Een verwijzing vanuit dit soort platformen kan in de meest competitieve zoekresultaten een groot verschil maken. Denk hierbij aan platformen zoals nieuwssites, lifestyle magazines, woon magazines en van zakelijke platformen tot Eredivisie voetbalclubs.

Begrijp jij goed de waarde van de juiste externe links naar je webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.