Diensten

MKB Lokaal

Van origine richten wij ons op bedrijven met landelijke ambities. Echter is er vanuit de markt een enorme behoefte om (ook) lokaal of regionaal beter online vindbaar te zijn. Speciaal voor deze grote groep ondernemers hebben wij de afgelopen jaren alle benodigde middelen ontwikkeld om hiermee serieuze stappen te kunnen zetten.

Regionale SEO

Niet ieder bedrijf heeft direct al belang bij 'landelijke posities'. Het kan zijn dat je bedrijf vooral belang heeft bij lokale vindbaarheid. Het optimaliseren voor specifieke locaties is essentieel voor elk midden- en kleinbedrijf dat wil groeien. Bij Digital Monks zijn we in staat om onze klanten binnen iedere fase te kunnen helpen. Ook als je van lokaal naar landelijk wilt toegroeien.


Uitbesteden van lokale SEO

Door het uitbesteden van lokale SEO aan Digital Monks, kan je jezelf verder blijven richten op het runnen van je bedrijf terwijl wij ons richten op het verbeteren van je lokale online zichtbaarheid.

Wij hebben de afgelopen jaren onze expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie doorontwikkeld en hebben kennis van de laatste trends en ontwikkelingen binnen zoekmachine marketing. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je bedrijf beter vindbaar is voor je (lokale) doelgroepen, met als doel om meer verkeer, leads en omzet te genereren. 

Als je geïnteresseerd bent in het uitbesteden van lokale SEO, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je meer informatie geven over je huidige situatie en welke concrete stappen je komende tijd zult moeten bewandelen om je gestelde doelen te behalen.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.