Diensten

SEO content

SEO-content uitbesteden? De juiste copywriting kan helpen om de zichtbaarheid van je webshop te verbeteren in zoekmachines zoals Google. Dit kan leiden tot een toename van het verkeer naar de website, wat op zijn beurt kan bijdragen aan het genereren van leads en het verhogen van de omzet.

Rijke content creëren 

Wanneer je de meest rijke inhoud wilt maken raden we je aan eerst een gedegen zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Hierbij worden alle relevante zoekwoorden voor jouw webshop verzameld. Dit onderzoek kan je helpen om inzicht te krijgen in de behoeften en verwachtingen van je doelgroep en om te identificeren welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor je bedrijf. De resultaten van het zoekwoordenonderzoek kunnen vervolgens gebruikt worden om de content op je website beter af te stemmen op de zoekwoorden die gebruikt worden door je doelgroep, wat kan leiden tot een verbeterde gebruikerservaring en een hogere ranking in de zoekresultaten.


Waar op te letten?

Bij het schrijven van SEO-teksten zijn er een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te onderzoeken welke zoekwoorden er allemaal gebruikt worden door je doelgroep, zodat je deze kunt gebruiken in de teksten in je webshop. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de teksten op je webshop goed georganiseerd zijn, met duidelijke headings en paragrafen, en dat ze de juiste lengte hebben om relevant te zijn voor zoekmachines. Verder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de teksten in je webshop uniek en origineel zijn zowel binnen als buiten je domein.


Zoekintentie

We raden aan om zoekwoorden te clusteren op basis van zoekintentie. Het clusteren van zoekwoorden op basis van zoekintentie houdt in dat je zoekwoorden groepeert op basis van de bedoeling of intentie van de gebruiker die deze zoekwoorden intypt in een zoekmachine. Dit kan helpen om de content in je webshop beter af te stemmen op de behoeften en verwachtingen van je doelgroep en dus ook op zoekmachines. Zo kan een blogbericht beter geoptimaliseerd worden voor een informatieve zoekintentie en een categoriepagina van een webshop beter voor een koopintentie.


Contentcreatie uitbesteden

Als je op zoek bent naar hoogwaardige SEO-content met als doel om je webshop beter zichtbaar te maken in de zoekmachines zoals Google, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team van professionele copywriters heeft ruime ervaring met het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten die relevant zijn voor je doelgroep en die ervoor kunnen zorgen dat je website beter rankt in de online zoekresultaten.


Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.