Werken in online marketing?

Join ons team

Digital Monks is een zeer sterk groeiend online marketingbureau in Flevoland en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde marketing- en sales professionals die ons team in Emmeloord willen versterken. Bekijk hieronder al onze actuele vacatures en solliciteer voor een kennismaking. We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

Online marketing vacatures
Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een DM. Wij staan altijd open voor nieuwe talenten.
Afstudeerstages.

Je afstudeerstage bij Digital Monks is een geweldige manier om ervaring op te doen in de wereld van e-commerce en je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast is de kans erg hoog dat je na je stage een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden! Als stagiair ben je direct onderdeel van ons team en krijg je de kans om mee te werken aan de meest interessante online marketingprojecten en veel te leren van onze ervaren professionals. Ben je geïnteresseerd in een afstudeerstage bij Digital Monks? Wij zijn erkend voor alle relevante MBO- en HBO studies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werken bij Digital Monks.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de wereld van online marketing en sales, dan is Digital Monks de juiste plek voor jou. We werken aan de meest interessante projecten voor onze klanten en bieden een dynamische werkomgeving met gedreven collega's. Bij Digital Monks krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en aan de slag te gaan met de nieuwste tools en technieken op het gebied van online marketing.