Vacature

Accountmanager Online Marketing Enterprise

Ben jij een geboren sales hunter en heb je een passie voor online marketing? Ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische baan als Accountmanager Online Marketing Enterprise? Dan is dit misschien wel de perfecte vacature voor jou!

Als Accountmanager Online Marketing Enterprise bij Digital Monks zal je verantwoordelijk zijn voor het creëren van nieuwe verkoopkansen en het starten van nieuwe online marketing projecten binnen het hogere segment. Je zal potentiële klanten in de e-commerce top 500 actief benaderen en werken aan het opbouwen van langdurige zakelijke relaties. Je zult nauw samenwerken met het management en andere afdelingen binnen ons bedrijf om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelstellingen behalen.

Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de verkoopcijfers en het rapporteren hiervan aan het management.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, zoeken wij iemand met een sterke achtergrond in sales en online marketing. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren is een hunter-mindset vereist. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en bent in staat om klanten te overtuigen van het nut om met jou samen te werken. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte werkhouding en bent in staat om te multitasken en prioriteiten te stellen. In deze functie start je eerst met een uitgebreide training van 3 maanden.


Gewenste eigenschappen:

 • Je bent een echte sales hunter
 • Je wilt veel geld verdienen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Niet bang om te bellen (koude acquisitie)
 • Leergierig om alles over SEO en SEA te leren
 • Gedreven om targets te behalen
 • Positieve mindset


Dit krijg je:

 • Een goed basissalaris tussen €2.000 - €2.750 bruto per maand.
 • Een zeer interessante bonusregeling die kan oplopen tot duizenden euro's per maand.
 • Je eigen werkplek in één van de meest inspirerende kantoren van Flevoland.
 • Arbeidsovereenkomst met optie tot verlenging.
 • Laptop van de zaak inclusief alle benodigde software en hardware.
 • 20 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week.
 • Een leuke en informele werkplek waar je veel kunt leren.
 • Gezellige borrels, leuke uitjes, events en trainingen.
 • Bij goed functioneren na drie maanden een auto van de zaak.

Als je denkt dat je de juiste persoon bent voor deze uitdagende en goed betaalde functie, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier. We kijken ernaar uit om je te leren kennen en te zien hoe je ons team kunt versterken!


Over Digital Monks

Wij geloven sterk dat we nog maar aan het begin staan van het digitale tijdperk. Digital Monks heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertising binnen de meest competitieve online markten en ál onze klanten staan met hun meest belangrijke zoektermen landelijk op de eerste pagina van Google.

Je start eerst met een interne opleiding van drie maanden waarin je alle kneepjes van het vak leert kennen. Je leert ook hoe je de juiste nieuwe online marketingtrajecten binnenhaalt op basis van de Digital Monks way en je gaat deze trajecten onder begeleiding ook zelf van A tot Z uitvoeren. Met alle middelen en expertises om je heen ben je in staat om uiteindelijk je eigen klantenkring met bijhorende cases op te bouwen en verder uit te breiden.

Je begint je werkdag met een goede kop koffie of vers fruit, het controleren van je e-mail, het bekijken van de positiedata en je takenlijst voor de dag of week. Vervolgens join je de gezamenlijke kick off en ga je aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden. Je plant afspraken in met nieuwe en bestaande klanten en je zorgt ervoor dat alle klanttaken worden uitgevoerd en gemanaged. Je schakelt intern met specialisten, klanten en stakeholders. Bij Digital Monks is hard werken ook hard ontspannen. Speel games op de Playstation, daag je collega’s uit bij de voetbaltafel of ontspan in de koffiecorner.

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog als Accountmanager Online Marketing Enterprise in Emmeloord.

Solliciteren.

Stuur ons een DM.

Wil je weten welke concrete groeistappen jij online nog kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.